Menu Sluiten

Vorkenbord

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

De one-stop-shop voor al uw hefwerktuigen

Zoek het niet te ver want Hermans Heftrucks is de one-stop-shop voor al uw hefwerktuigen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij er rotsvast van overtuigd dat wij u van dienst kunnen zijn. Of u nu wilt kopen, huren of service nodig heeft, onze specialisten staan steeds voor u klaar met persoonlijk advies.

Maak een selectie uit onze jonge, uitgebreide verhuurvloot. Of vindt de juiste machine in ons ruim aanbod nieuwe en tweedehands toestellen. Heeft u een technisch probleem of heeft u onderdelen nodig? Contacteer dan onze technische dienst.

Onze diensten:

  • Nieuw of tweedehands kopen? Op basis van een goede analyse en persoonlijk advies vindt u hier de machine die bij uw behoeften aansluit.
    Kopen
  • Snel en eenvoudig een toestel huren? Maak uw selectie uit onze jonge, uitgebreide verhuurvloot.
    Huren
  • Onderhoud, herstelling of onderdelen nodig? Ons gespecialiseerd technisch team staat voor u klaar.
    Service

01368390136839

Meer info

tags: Verhuur Schepbak – Grondverzetmachines – Grondverzet – Verhuur Grondverzet – Aanbouwdelen Grondverzet – 

Wenst u meer info over vorkenbord kijk dan vlug op https://www.hermans-heftrucks.be/nl | Vorkenbord

Heftrucks | Heffen En Hijsen | Intern Transport | Grondwerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vorkenbord

home verkoop truck amp trailer berdex merlo giraf track service verhuur gebruikte machines nieuws vacatures contact overzicht modellen merlo uitrustingen een uitgebreid gamma van uitrustingen om aan alle behoeften van de gebruiker te voldoen. De verreiker is van nature uit een multifunctionele machine en zijn veelzijdigheid is te danken aan het gemak waarmee hij vele verschillende activiteiten aankan vorkenbord rendeert op korte termijn Dit is ook dankzij zijn koppelsysteem waardoor het mogelijk is gemakkelijk van gereedschap te wisselen vanuit de cabine de uitrustingen worden automatisch op hun plaats vergrendeld dankzij het exclusieve taclock hydraulisch systeem . Dit multipurpose aspect wordt versterkt door het ruime aanbod aan uitrustingen die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Uitrustingen verbreed vorkenbord breedte mm max vorkenbord met vlottende vorken breedte mm max fem vorkenbord met vorken breedte mm tot vorkenbord met zijdelingse orieumlntatie breedte mm max zijdelingse verplaatsing op vorkenbor.

overslaan en naar de algemene inhoud gaan infoesquenet.be nl fr en toggle navigation home over ons producten trucklog tk toegangscontrole en fleet management kigis ipas personen en voertuigdetectiesysteem seen safety iris achteruit rij personen detectie esqoview personendetectie blaxtair achteruitrijcamerasysteem met personendetectie sis cysens ultrasoon achteruitrij detector heftruck camerasystemen esqoview bird view camera system esqoview camerasysteem voor heftrucks en wielladers automatische snelheidsregeling voor heftrucks tineguide laserlijn op vorkenhoogte flat fork digital fork level indicator backsense radar obstakeldetectie nordic lights heavyduty led werklampen nordic lights vela bluespot amp tyri compact redpoint safety spot blauwe pijl redline led keep out zone safety light gobo projectors vloermarkeringsoplossingen brigade bbstek akoestische achteruitrijalarmen keyaless electronic ignition code klavier collisi.

Informatie over Vorkenbord

home nieuwe stock containers tweedehands vacatures contact nl fr homegtmetaal constructiesgtsneeuwruimersgtmet vering sneeuwruimers met vering vast verstelbaar kipcontainers schepbakken personenkooien oprijrampen maatwerk sneeuwruimer met vering de sneeuwruimer met veren is te monteren op de vorken van een heftruck en kan door middel van een ketting vastgemaakt worden aan het vorkenbord Extra uitleg over vorkenbord De sneeuwruimer is zeer geschikt voor ruwe ondergrond de vering zorgt ervoor dat het risico op beschadiging van de schep of obstakels voorkomen wordt. Referentie breedte sneeuwruimer mm vaste sneeuwruimer de vaste sneeuwruimer is te monteren op de vorken van een heftruck en kan doormiddel van een ketting vastgemaakt worden aan het vorkenbord. De sneeuwruimer veegt de sneeuw rechts van de heftruck de rubberen boord onderaan zorgt ervoor dat alle sneeuw verwijderd wordt. Referentie breedte sneeuwruimer mm verstelbare sneeu.